BEOORDELINGSSCHEMA MINDMAP RITUELEN

Beoordelingsschema Mindmap HET RITUEEL ZIT IN DE AARD VAN DE MENS

Zeer onvoldoende 1 – 2,5 punten Onvoldoende2,6 – 5,4 punten Voldoende5,5 – 7,4 punten Goed7,5 – 10 punten
Mindmap is onoverzichtelijk. De mindmap is enigszins overzichtelijk. De mindmap is redelijk overzichtelijk. De mindmap is overzichtelijk.
Mindmap is  slecht te lezen. Mindmap is niet goed te lezen. Mindmap is redelijk te lezen. Mindmap is goed te lezen.
In de mindmap zijn geen verbanden aangegeven. In de mindmap staan wel strepen, maar de verbanden zijn onduidelijk. In de mindmap staan een aantal verbanden, maar niet allemaal (juist). In de mindmap staan alle verbanden op de juiste manier.
De mindmap bevat geen van de hoofdzaken. De mindmap mist de meeste hoofdzaken. De mindmap bevat de meeste hoofdzaken. De mindmap bevat alle hoofdzaken.
De mindmap heeft geen duidelijk middenpunt of alles komt uit het midden vandaan. De meeste ideeën komen uit het midden, er zijn weinig ideeën die uit andere ideeën voortkomen. De mindmap heeft een duidelijk middenpunt.Er zijn ideeën die voortkomen uit andere ideeën en sommige komen vanuit het midden. De mindmap heeft een duidelijk middenpunt. Ideeën vertakken vanuit andere ideeën op een logische en georganiseerde wijze.
Er worden max. 2 aspecten genoemd. Of verbanden zijn afwezig of onjuist. Er worden 3 aspecten genoemd. Of er worden 5 aspecten genoemd  maar geen verbanden of onjuiste verbanden Alle vijf de aspecten worden genoemd, het verband is niet helemaal juist. Of er worden 4 aspecten genoemd. Alle vijf de aspecten worden in het juiste verband genoemd.
Tekst is letterlijk overgenomen uit de tekst. De meeste tekst is letterlijk overgenomen uit de tekst. De meeste tekst is in eigen woorden weergegeven. Alle tekst is in eigen woorden weergegeven.

 

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: